Nog snel en verantwoord 4 kilo afvallen voor je vakantie?

4 kilo voor je vakantie afvallen is niet zo moeilijk als het lijkt, het enige dat je hoeft te doen is de zogenaamde verborgen calorieën op te sporen en  weg te laten. Zeker nu voor de meeste mensen de vakantie er aan komt, heb je hopelijk extra motivatie om het voor elkaar te krijgen, om dan met een goed gevoel je bikini of badpak weer aan te trekken.

Proteïne shakes!

Gebruik wanneer je snel resultaat wilt boeken proteïne shakes zoals Be-Slank, zodat je
straks daadwerkelijk met een goed gevoel je in je bikini of badpak kan vertonen. Let wel op dat je goede producten gebruikt en niet de producten uit de supermarkt of drogist. Als je de proteïne shakes gebruikt zoals het hoort, val je gemiddeld zo’n 1,5 kilo per week af.

Warme maaltijd

Uiteraard is de warme maaltijd ook erg belangrijk om je 4 kilo voor je vakantie kwijt te raken. Houd je zoveel mogelijk aan veel groentes, klein beetje rijst of aardappel met een lekker stukje (ca 125g) mager vlees of vis. Want blijf je bijv. lasagne en andere ovenschotels vol met verborgen calorieën eten, dan zal het je niet lukken je doel te bereiken.

Toetjes!

In onze vorige blog heb ik een stuk geschreven over toetjes. Toetjes zijn vaak grote boosdoener als je wilt afvallen. De meeste toetjes zitten bomvol calorieën, soms zelfs meer dan de maaltijd die je er voor gegeten hebt. Neem alleen een verantwoord toetje zoals hier  http://www.be-slank.nl/eet-een-schaaltje-yoghurt-na-de-warme-maaltijd beschreven staat.

Drinken!

Vele drankjes bevatten heel veel calorieën. Hoewel een glas water niet altijd even aantrekkelijk klinkt als een glas vruchtensap of frisdrank, is het toch slim om voorlopig de voorkeur te geven aan een glas water om straks klaar te zijn voor je strandvakantie. Als je meer dan vier glazen vruchtensap en frisdrank per dag drinkt en je dit een maand lang laat staan, dan scheelt dat al gauw zo’n 2 a 3 kilo!

Als je het echt wilt, dan zal het je lukken!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *