De Beste Kwaliteit Eiwit Shakes

Je hebt alle diëten al gedaan en ziet door de bomen het bos niet meer? Volg dan ons eiwitdieet/proteïnedieet. Laat je niet nog een keer uithongeren met het daarbij bekende jojo-effect. Je zult zien dat afvallen met shakes ook lekker en verantwoord kan zijn.
been-gestrekt-transparantOns eiwitdieet biedt zeer goede kwaliteitsproducten. Kwaliteitsproducten van deze hoge kwaliteit vindt je alleen bij Be-Slank. Be-Slank eiwitten shakes bevatten geen synthetische kleurstoffen, aspartaam, conserveringsmiddelen en bevatten natuurlijke aroma’s. Hierdoor zijn de maaltijdshakes niet kunstmatig van smaak en zijn ze heerlijk fris: je zult er niet snel flauw van worden en is het een koud kunstje om het vol te houden. Be-Slank is een eiwitdieet voor afvallen op een gezonde, maar – ook belangrijk – lekkere manier!

Er zijn heel veel producten/merken te koop. Waarom zou je kiezen voor ons eiwitdieet? Omdat wij echt kwaliteit brengen. De eiwitshakes bevatten ruim 30 gram eiwit per shake (waar dat bij andere merken slechts 16 gram of 14 gram en soms nog minder is). Ook maken wij gebruik van een basisblend van 100% plantaardige eiwitten i.p.v. dierlijke eiwitten. Lees ook eens de ervaringen van onze klanten en wij hopen je zo te overtuigen dat het eiwitdieet van Be-Slank de beste keus is voor iemand die wil afvallen met shakes.

Het voordeel van het gebruik van eiwit shakes / maaltijdvervangers van Be-Slank is, dat je niet allerlei verschillende producten uit het assortiment van een willekeurig dieet hoeft te bestellen en daarom ook vele malen goedkoper uit bent.

Veel ‘concurrenten’ maken gebruik van een zogenoemd private label concept. Dit houdt in dat ze hun eigen etiketten over de producten plakken. Bijna alle eiwit producten op internet op verschillende sites, zijn allemaal hetzelfde en komen uit dezelfde fabriek ook al beweren ze anders en zijn van beduidend mindere kwaliteit. Het eiwitdieet van Be-Slank, is in samenwerking met de farmaceutische industrie én jarenlange ervaring in ons afslankcentrum LineStyle ontwikkeld en is daarom een echt uniek eiwitproduct. Neem ook eens een kijkje op onze eiwitshake vergelijker en zie wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken.

Neem eens een kijkje in onze webshop en probeer het eiwitdieet van Be-Slank, want dat is de enige manier om er achter te komen dat dit eiwitdieet echt werkt en ook goed vol te houden is. Benieuwd hoe je het dieet van Be-Slank precies volgt? Lees dan het stappenplan voor goed en verantwoord afvallen met producten van Be-Slank op 3 fasen eiwidieet

Voor verantwoord, goedkoop afvallen, met de beste kwaliteit, goede service én begeleiding via de mail of telefoon ben je bij Be-Slank aan het juiste adres.

Ook kunt u gebruiken van onze online dieet coach.