Kwaliteit Eiwit Shakes

Ons eiwitdieet met maaltijdshakes is een eenvoudige manier om effectief van je overtollige kilo’s af te komen. Onze producten zijn van een hoge kwaliteit en onderscheiden zich van de afslankshakes die je in de supermarkt of bij de drogist vindt. Onze unieke samenstelling maakt dat de shakes van Be-Slank wél werken en je een prima resultaat boekt.

Bekende merken zitten vol suiker
Misschien heb je al eens een dieet met shakes geprobeerd en werkte dat niet. Dat geloven we direct. Veel dieetshakes van de bekende merken bestaan voor het grootste deel uit suiker. Je hebt de hele dag honger, de shakes zijn niet te drinken en zodra je stopt vliegen de kilo’s er weer aan. Dat kan écht anders.

Be-Slank geeft je een vol gevoel door pure voedingsstoffen
Onze eiwitshakes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers. Onze eiwitrijke shakes zijn niet te overtreffen en zitten bovendien bomvol eiwitten, vitamines en mineralen. Je voedt je lichaam goed en grijpt minder snel naar ongezonde tussendoortjes of snoep.

Zorg goed voor jezelf
Voor ons is gezonde voeding de basis van een gezond gewicht. Onze eiwitshakes zitten daarom ook bomvol vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Je moet goed voor je lichaam zorgen, juist als je op dieet bent.

Gebruik de eiwitshakevergelijker
Een maaltijdshake van Be-Slank bevat ruim 30 gram plantaardige eiwitten per bereide portie. Andere merken bieden maximaal 16 gram eiwitten, die bovendien van minder hoge kwaliteit zijn. Zo kost het afslanken met de dieet shakes van de bekende merken je een hoop geld en tijd en uiteindelijk val je er geen gram mee af. Vergelijk de verschillende shakes maar eens in onze eiwitshakevergelijker .

Ervaar het zelf
Wil je het eiwitdieet van Be-Slank proberen? Ga dan naar onze webshop voor een unieke probeerverpakking met al onze smaken of bestel direct de maaltijdshake van jouw keuze. Heb je nog vragen? Onze gratis online dieetcoach staat voor je klaar!