Waarom Be-Slank Shakes?

De dieet shakes van Be-Slank zijn gemaakt uit een blend (mix) van maar liefst 5 verschillende plantaardige eiwitten van eenvoudige tot complexe eiwitstrengen die je lichaam moet afbreken tot aminozuren. De shakes van Be-Slank zijn rijk aan vezels, vitamines en mineralen en zijn gegarandeerd niet genetisch gemanipuleerd(Non-GMO) en zijn niet behandeld met schadelijke herbiciden. Kortom Be-Slank gaat voor echte kwaliteit!

Waarom dieet shakes van Be-Slank?

  • Plantaardige eiwitten, uit o.a. gele erwt, linzen & pompoen
  • Boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten
  • Vrij van Soja, Gluten en is Lactosevrij

Het eiwitdieet van Be-Slank is een eenvoudige ‘maar uiterst effectieve’ methode tijdens het afvallen waarbij eiwitshakes een uitstekende aanvulling zijn op een energie beperkt dieet. Het eiwitdieet is een verantwoorde methode om overgewicht kwijt te raken. Het principe van 2 eiwitshakes, rauwkost, 2 stuks fruit en 1 warme caloriearme maaltijd per dag, zorgt ervoor dat je veel of alle nodige voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren binnenkrijgt. Het bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen! Be-Slank eiwitshake bevat een basis blend van 5 verschillende 100% plantaardige eiwitten (o.a. gele erwt, linzen & pompoen) en is een product met de beste ingrediënten, dat past in elk proteïne dieet!

Be-Slank eiwitshake is een gezonde eiwitshake / maaltijdvervanger, voor wie kwaliteit waardeert

Wij van Be-Slank zijn ervan overtuigd dat wij één van de beste shakes fabriceren en misschien zelfs wel dé beste! Overtuig jezelf en bekijk onze maaltijdshake vergelijker of bestel ons proefpakket shakes, want de shakes zijn nog lekker ook!