NL

Gratis verzending vanaf € 65,- in NL, BE en DE

Gratis verzending vanaf 65 euro, anders 4,95

Al meer dan 55.650 mensen gingen je voor.

Voor 16u besteld op werkdagen, morgen in huis

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden Be-Slank eiwitdieet

Door het plaatsen van uw bestelling, geeft u aan dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Be-Slank eiwitdieet behoudt zich het recht haar levering- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betaling geeft. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u Be-Slank hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

Bezorgkosten

Voor de voorbereiding, verzending en bezorging van de producten betaalt u een bijdrage in de vorm van verzendkosten. Deze verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland bedragen € 4,95 per verzending bij bestellingen onder de €65,- daarboven zijn de verzendkosten voor rekening van Be-Slank.

Uit voorraad leverbaar / U krijgt altijd bericht

Normaal gesproken zijn alle producten uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet op voorraad is. Wanneer dat het geval is, krijgt u daarvan bericht. Be-Slank hanteert de regel om u daar binnen 24 uur van te berichten. Uw bestelling wordt dan aangehouden. Genoemde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Er worden door voorraadproblemen geen deelzendingen verstuurd. Indien een artikel niet binnen korte tijd geleverd kan worden en wij u geen goed alternatief kunnen bieden, wordt het betaalde bedrag van het artikel retourgeboekt. Indien bij een artikel een leveringsdatum of termijn wordt vermeld, wordt uw hele bestelling op deze dag verzonden.

Zichttermijn van 14 dagen.

Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit, tenzij de goederen intussen in ongeschonden, ongebruikte en ongeopende staat op de door Be-Slank aangegeven wijze zijn teruggezonden. Voor retourzendingen verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor het aanvragen van een retourlabel. Het totale bedrag incl verzendkosten worden binnen 14 dagen geretourneerd. Indien tijdens het transport een artikel zodanig beschadigd is dat deze niet meer voor gebruik geschikt is, ontvangt u het betaalde bedrag van het betreffende artikel retour.

Frankeren retourzending

De kosten van retouren naar Be-Slank buiten de 14 dagen zichttermijn komen geheel voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen gezien de aard van uw klacht. U dient uw retouren ten alle tijde voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd. Voor retourzendingen verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Voor bepaalde artikelen kan in de betreffende aanbieding de zichttermijn worden uitgesloten.

Uw privacy gewaarborgd

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Be-Slank, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via ons mailadres. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verandering van deze gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Adreswijziging

Gedurende bestelactiviteiten  van een adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Be-Slank geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst opgegeven bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op dit adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling machtigt u Be-Slank om, indien nodig, uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere sites en uitingen van Be-Slank op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Be-Slank kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Be-Slank is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van het Low Carb en Proteïnedieet. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Be-Slank kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.

Spaarpunten
×

Je dieetcoach!

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Start een gesprek via onderstaande coach en wij zullen zo snel mogelijk reageren.
×