Gratis verzending vanaf € 50,- in NL, BE, DE en SP

Eiwitshake / Maaltijdshake Vergelijker

Be-Slank eiwitshake is een smaakvolle maaltijdvervanger, toe te passen in elk dieet. Gemaakt van 100% plantaardige eiwitten. Voor wie kwaliteit waardeert.

Zie in onderstaande tabel waarom Be-Slank maaltijdshakes: De waardes kunnen per smaak shake iets verschillen

Fabrikant

Proteïnen

Suikers

Vetten

Vezels

Natuurlijke basis

Be-Slank 

65%

2,9%

4,1%

19,7%

ja

WeightCare

11%

51,0%

12,0%

16,0%

nee

Modifast

26%

9%

8%

8,4%

nee

Herbalife

34,6%

23%

9,7%

18%

nee

Straight Away

38,4%

24,5%

7,0%

5,2%

nee

Cambridge/ The 1:1 Diet

38,9%

35%

5,8%

4,6%

nee

Lucovitaal Superfood shake

22,0%

57,0%

10,0%

7,0%

nee

Aldi shake

33%

28,4%

16%

0%

nee

Action shake

(Easy Way)

21,1%

42,8%

9,2%

0%

nee

Zoals je kunt zien, zit er er wel degelijk verschil in  de kwaliteit van verschillende proteïne shakes. Met name in de soms wel hele hoge suikergehaltes tot wel 60% in de shakes. Toch is voor veel mensen de prijs belangrijker, maar koop dan een pak suiker en wat vitamine pillen. Kijk iets verder dan de prijs, je lichaam is tenslotte het belangrijkste toch?

Let op, er worden veel eiwitshakes aangeboden op internet met een 90% of hoger eiwitgehalte. Dit wil zeggen dat eigenlijk bijna alles van de inhoud alleen maar eiwitten zijn. Let op!, dit zijn dus geen maaltijdvervangers maar gewoon eiwitpoeders. Niets verkeerds mee, maar oorspronkelijk bestemd voor sporters en dus niet voor het afvallen. Daarnaast kan je jezelf nog afvragen van welke eiwit soorten er gebruik zijn gemaakt in de shakes, denk aan eiwitten van een legbatterij kip uit de bio-industrie. Zitten er zoetstoffen / smaakversterkers in de shake en zo ja welke? Bevat de maaltijdshakes genoeg vezels? etc.

Waarom kiezen voor een blend (mix) van verschillende eiwitten

De goedkoopste shakes zijn meestal gemaakt van wei (whey) eiwit concentraat, dit is naast melkeiwit de goedkoopste variant en bevat relatief veel melksuikers (lactose). Sommige shakes maken naast de gewone wei eiwit ook gebruik van caseïne eiwit. Caseïne eiwit is al een stuk complexer in aminozuren structuur en daar is je lichaam dus langer mee bezig om het af te breken tot aminozuren. Alle maaltijdshakes van Be-Slank zijn gemaakt uit een blend van maar liefst 5 verschillende plantaardige eiwitten. Het ene eiwitsoort is complexer dan de ander, zodat je met de shakes van Be-Slank urenlang kan doen.

Wij van Be-Slank zijn ervan overtuigd dat wij één van de beste shakes verkopen en misschien zelfs wel dé beste! Overtuig jezelf en bestel ons proefpakket shakes, want de shakes zijn nog lekker ook!

 

Spaarpunten