NL

Gratis verzending vanaf € 65,- in NL, BE en DE

Gratis verzending vanaf 65 euro, anders 4,95

Al meer dan 55.650 mensen gingen je voor.

Voor 16u besteld op werkdagen, morgen in huis

Online Dieetcoach Nodig Tijdens Het Afvallen?

Er kunnen momenten zijn, waarop de weegschaal een hoger gewicht aangeeft dan gisteren. Of dat je qua gewicht gelijk zal blijven. Je hebt het idee dat je dikker wordt of hebt een opgeblazen gevoel. Schrik niet! Denk niet. “Zie je wel, ik kom weer aan, ik kan het niet.” Of: “Ik kan wel stoppen, want het heeft toch geen zin.” Deze gedachten stimuleren je alleen maar om dit gevoel weg te eten.

Niet doen! Heb je het gevoel dat je het niet meer in de hand hebt en ben je meer dan 3 kilo aangekomen? Overweeg dan om even terug te vallen op het eiwitdieet van Be-Slank.nl. Mocht je gestopt zijn of je gebruikt het niet zo trouw. Pak de draad weer op en zet de puntjes op de i! Neem de eerste drie dagen 3x per dag de eiwitshake, je zult zien dat het resultaat je weer voldoende motivatie geeft om door te gaan.

Wil je afvallen maar heb je even last van een dipje? Zit je met een vraag over ‘help ik val niet meer af’ ‘Gezondigd’ en iemand nodig die je weer op het rechte spoor zet? Chat dan met onze gratis online dieetcoach (deze vind je rechts onderaan in je scherm) of mail met onze gratis Online Dieetcoach en binnen no time kan je er weer tegenaan en verlies je weer snel gewicht.

Spaarpunten
×

Je dieetcoach!

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Start een gesprek via onderstaande coach en wij zullen zo snel mogelijk reageren.
×