Afvallen met eierkoeken of toch maar een eiwitshake?

Sinds het crashdieet van Sonja Bakker, is men massaal aan de eierkoeken gegaan, omdat dit een verantwoord tussendoortje zou moeten zijn volgens Sonja Bakker.

Veel mensen zijn er inmiddels wel achter dat dit niet zo is en dat hier commerciële belangen bij waren. Zo heel af en toe is het echt niet erg, maar er zijn nog best veel mensen die nog steeds met grote regelmaat eierkoeken eten.

Een eierkoek bevat weliswaar niet zoveel vet, maar wel veel suiker ca 28 gram. De eierkoek is ook ingezet om het snoepen af te leren, maar met zoveel suiker is een eierkoek eigenlijk nog steeds snoep en smaakt hij ook best lekker. Kies daarom voor een echt verantwoord tussendoortje zoals fruit of af en toe eens een verantwoorde proteine reep of een lekkere eiwit shake voor de afwisseling.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *