Vaderdag /moederdag tips tijdens het afvallen!

Afgelopen Moederdag kregen wij vaak te horen: “Het afvallen is niet zo goed gelukt, ontbijt op bed en bij de koffie hadden ze een heerlijke taart” Over enkele weken is het vaderdag, waar je niet nog een keer de fout in hoeft te gaan (ook al is het vaderdag, moeders eet vaak ook zo’n lekker ontbijtje en het taartje bij de koffie.)

Speciaal voor jullie een calorie arme variant. Geniet ervan!

Voor het ontbijt:

– Bruin pistoletje met halvarine en 1 (roer)ei met 1 tomaat, komkommer en een  1/2  uitje.
– Een volkoren beschuit met halvarine en aardbeien.
– En natuurlijk, 1 heerlijke glas vers geperst sinaasappelsap ……

Aardbeien taart:

Maak van biscuitdeeg een taartbodem. Halveer de bodem en bestrijk het met halvajam aardbeien. Plaats de andere helft er weer bovenop als een sandwich. Bestrijk de bovenkant met halfvolle vanillekwark en dek het af met verse aardbeien. Smullen maar!

Hapjes:

Toastjes met filet americain, forelfilet, tonijnsalade, gerookte zalm, radijsjes met 20+ kruidkaas, stukjes bleekselderij gevuld met Philadelphia light en een stokbroodje met boursin of paturain light.

Drankjes:

Crystal Clear, lemon, vruchtensappen aangelengd met water of een lekker kopje thee.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *