Belangrijk om te weten over koolhydraatarm – Low Carb dieet

Vele webshops bieden tal van koolhydraatarme producten aan, ook wel Low Carb dieet genoemd. Wat men wel vaak vergeet is, dat dit producten zijn ‘voor erbij’. Omdat de producten zo weinig koolhydraten bevatten passen ze prima in een eiwitdieet / proteïne dieet, maar ze zijn niet verrijkt met de broodnodige hoogwaardige eiwitten. De eiwitten zorgen er namelijk voor dat je goed en verantwoord afvalt, met behoudt van je spiermassa.

Al deze koolhydraatarme producten zijn prima om als aanvulling op je eiwitdieet te gebruiken, maar je zult dus nog steeds echte ‘dieet producten‘ moeten gebruiken. De koolhydraatarme producten zijn vooral ideaal als je straks je streefgewicht behaald hebt en je ze dan als ‘normale’ producten gaat gebruiken om je streefgewicht zo te behouden.

De producten van Be-Slank zijn allemaal koolhydraatarm, maar dus ook verrijkt met hoogwaardige eiwitten en passen daarom prima in een eiwitdieet.

Probeer ook onze eiwitrijke pasta / wraps eens en vergelijk het eiwitgehalte maar eens met de pasta van een dieetwebshop! Je zult ook een veel meer verzadigd gevoel hebben.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *