Waarom afvallen met Be-Slank wel verantwoord is!

Afvallen met Be SlankAfvallen met het gebruik van shake is iets wat veel mensen al eens hebben uitgeprobeerd. De een met succes, een ander zegt nooit weer en een derde heeft last van het fenomeen: jojo!

Afvallen met shakes van Be Slank

De één laat een paar weken lang het wijntje staan en de kilo’s vliegen eraf, terwijl een ander het gevoel heeft zich vreselijk te moeten uithongeren om de weegschaal in beweging te krijgen. Be-Slank is er om een steuntje in de rug te zijn voor de mensen die willen afvallen.

Eiwit

Be-Slank onderscheidt zich in alle opzichten van andere shakes op de markt. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige eiwitten en natuurlijke aroma’s en worden er geen gebruik gemaakt van synthetische kleurstoffen, aspartaam of conserveringsmiddelen. De shakes van Be-Slank bevaten ca 4 gram suikers per 100 gram, waar de bekende merken uit de supermarkten/drogisten al gauw 39 tot 50! gram suikers per 100 gram shake halen. Ook in de hoeveelheid eiwitten per eiwitshake zit nogal verschil. Bij Be-Slank zit per shake ca. 30 gram eiwit waar de bekende merken maar 18 gram en soms zelfs minder eiwit hebben.

Normale gezonde maaltijd

De reden waarom je met Be-Slank prima verantwoord kunt afvallen, is omdat je alleen je ochtend- en middagmaaltijd vervangt door een shake, maar daarnaast ook fruit en een normale gezonde warme maaltijd kunt eten. Dus geen gedoe met aparte maaltijden met allerlei speciale dieetproducten. Kortom ideaal voor mensen die op een makkelijke manier zonder gedoe willen afvallen.

Eiwitdieet

Het eiwitdieet van Be-Slank is een eenvoudige ‘maar uiterst effectieve’ methode tijdens het afvallen m.b.v. eiwitshakes. Het is een medisch verantwoorde methode om overgewicht kwijt te raken. Het principe van 2 eiwitshakes, 2 stuks fruit en 1 warme maaltijd per dag, zorgt ervoor dat je alle nodige voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren binnenkrijgt.