Januari en goede voornemens, afvallen!

Januari en goede voornemens, eigenlijk zijn ze onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het Nieuwjaar is voor velen een ideaal moment om serieus te gaan afvallen. Althans om voornemens te zijn die kilo’s weer kwijt te raken.  De maand december is bijna achter de rug. Het was gezellig, we hebben lekker gegeten en ook vast gesnoept. NU is het tijd voor afvallen.

Op www. Be-Slank.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt, om verantwoord af te vallen m.b.v. maaltijdvervangers. Je kunt ervoor kiezen om een ‘vliegende start’ te maken. Dan kies je voor fase 1a, 3x op de dag een eiwitshake nemen, voor 3-5 dagen en eventueel een proteïne reep als tussendoortje. Deze start zorgt ervoor dat je lichaam even helemaal is ingesteld op het afvallen. Daarna vervolg je met 2 eiwitshakes op een dag en een lekkere gezonde maaltijd.

Stel jezelf een reëel doel. Als je 50 kilo in 6 maanden wilt afvallen dan gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren.  Veel reëler is het als je per maand een doel stelt en bijv begint met 5- 6 kilo per maand.  Het is er vast niet in een maand aangekomen, dus het zal er ook niet in 1 maand vanaf zijn.

Pak ook de draad met het bewegen op. Plan tenminste 2x per week een activiteit waarbij je beweegt met een verhoogde hartslag.  De sportschool, hardlopen, zwemmen, doe zoveel mogelijk op de fiets.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *