Maaltijdvervanger shakes toepasbaar in ieder dieet

Je wil graag een paar pondjes of kilo’s kwijt, maar in de jungle van maaltijdvervanger shakes kom je er met geen kapmes meer doorheen. Het aanbod is immens, en door de dicht begroeide jungle zie je de shakes niet meer. Daarbij zijn de meeste shakes van dierlijk eiwit en boordevol suikers en vetten. Niet echt gezond als je juist gezonder wil worden.

Onze shakes zijn wél eerlijk, en een toevoeging op een gezonde en slanke levensstijl. Ze zijn van 100% plantaardige eiwitten en bevatten nauwelijks suikers en vetten. Daarbij zitten ze boordevol vezels, vitaminen en mineralen. Een klein cadeautje voor je lichaam in een tijd waarin het hard moet werken.

Diëten zonder afstraffing

We kunnen ons heel goed voorstellen dat een optimistische start met een dieet al snel kan verzanden in teleurstelling en zelfafwijzing. Soms lijkt het wel dat alle diëten en shakes ontwikkeld zijn om je juist te laten falen. Het is vaak niet te eten en daardoor onhaalbaar. Je bent er dan al snel klaar mee en trekt maar weer die zak chips uit de kast.

Met onze shakes wordt het wél een stuk gerieflijk en aangenamer. Buiten dat ze goed voor je lichaam zijn, zijn ze ook nog eens erg smakelijk. Dat maakt het een stuk makkelijker om je dieet vol te houden, en ga je ze misschien zelfs wel missen als je op je streefgewicht bent. Onze Be-Slank shakes vervangen één of meerdere maaltijden per dag en zijn de perfecte aanvulling op een energiebeperkend dieet. Je hoeft niet de hele dag met een honger gevoel rond te lopen, en kijk je juist uit naar je ‘shake-moment’.

Investeren in een gezond lichaam

We horen je denken: ‘Wat mag dat grapje wel niet kosten?’. Nou, niet veel meer dan kunstmatige hocus-pocus die verkocht wordt. Je lichaam is een tempel en moet nog wel even mee, het is dan ook van uitermate groot belang om goed voor je lichaam te zorgen. Als je dan een paar euro meer investeert en er langer plezier van hebt, dan is de keuze snel gemaakt toch?

Natuurlijk zijn er goedkopere varianten, vergelijk het met een goudkleurige ring en een echte gouden ring. Die goudkleurige is lekker goedkoop, je kunt wat vaker een nieuwe kopen en daardoor eindeloos variëren. Maar op den duur krijg je er lelijke vlekken van op je vingers en misschien zelfs wel jeukende en broeierige uitslag. Natuurlijk wil je niks aan je lichaam hebben dat het bevuilt of ziek maakt, dus is het misschien beter om één keer te investeren in een echte gouden ring.

Zo werkt het ook met de maaltijdvervanger. Je kunt voor de goedkopere variant kiezen, met de nodige schade aan je lichaam en minder resultaat. Of je investeert in kwaliteit en behaalt een blijvend en gezond resultaat. Wij kunnen in ieder geval met trots zeggen dat onze Be Slank-shakes 100% puur goud zijn.

Beste maaltijdvervangers vergelijking

Zoals je kunt zien in onderstaande tabel, zit er er wel degelijk verschil in de kwaliteit van verschillende shakes. Met name in de soms wel hele hoge suikergehaltes tot wel 60% in de shakes. Toch is voor veel mensen de prijs belangrijker, maar koop dan een pak suiker en wat vitamine pillen. Kijk iets verder dan de prijs, je lichaam is tenslotte het belangrijkste toch?

Fabrikant

Proteïnen

Suikers

Vetten

Vezels

Natuurlijke basis

Be-Slank

Bestel direct

65%

3%

4,1%

19,7%

ja

WeightCare

11%

51%

12,0%

16,0%

nee

Modifast

26%

9%

8%

8,4%

nee

Herbalife

35%

23%

9,7%

18%

nee

Straight Away

38%

25%

7,0%

5,2%

nee

Cambridge/ The 1:1 Diet

39%

35%

5,8%

4,6%

nee

Lucovitaal Superfood shake

22%

57%

10,0%

7,0%

nee

Aldi shake

33%

28%

16%

0%

nee

Action shake

(Easy Way)

21%

43%

9,2%

0%

nee

Let op, er worden veel shakes in als proteïne shake of eiwitshake aangeboden op internet met een 90% of hoger eiwitgehalte. Dit wil zeggen dat eigenlijk bijna alles van de inhoud alleen maar eiwitten zijn. Let op!, dit zijn dus geen maaltijdvervangers of dieetshakes maar gewoon eiwitpoeders. Niets verkeerds mee, maar oorspronkelijk bestemd voor sporters en dus niet voor het afvallen. Daarnaast kan je jezelf nog afvragen van welke soorten eiwit er gebruik zijn gemaakt in de shakes, denk aan eiwitten van een legbatterij kip uit de bio-industrie of eiwitten uit genetisch gemodificeerde sojabonen. Maar denk ook aan, zitten er zoetstoffen / smaakversterkers in de shake en zo ja welke? Bevat de maaltijdvervanger genoeg vitaminen en vezels?

100% gezond en natuurlijk

Er zijn 9 verschillende smaken en twee vegan varianten. Daarbij zijn al onze shakes gluten-, soja- en lactosevrij. Geen excuses meer, werkelijk iedereen kan onze shakes verdragen. Ze bevatten, in tegenstelling tot andere shakes, bijna het dubbele aan eiwitten en meer dan de helft minder aan suikers en vetten. Neem gerust eens een kijkje op onze ‘Shake vergelijker’.

Al onze shakes zijn 100% plantaardig en geblend uit vijf eiwitsoorten. Zo winnen we onze eiwitten uit o.a gele erwten, linzen en pompoenen, waardoor door vitamines, mineralen en het vezelgehalte flinke uitschieters maken in vergelijking met andere shakes. Mede hierdoor beperk je lichamelijke stress en ongemakken, ze zijn dus ontzettend goed en lief voor je lichaam. Ook bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is er geen conserveringsmiddel terug te vinden. Hiermee onderscheiden onze Be Slank-shakes zich van de shakes verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen.

Vergis je niet

En dan denk je nu: ‘Maar ik heb shakes gezien die een hoger gehalte aan eiwitten bevatten, zijn die dan niet beter?’. Nee, deze zijn specifiek bedoeld voor sporters en mensen die hun spierballen een maatje groter willen maken. Ze zijn dus absoluut niet bedoeld om toe te voegen aan een dieet. Hoewel ze wellicht uit 95% eiwitten bestaan, zijn ze daarnaast verrijkt met suiker en vetten en wordt je vetlaagje er zeker niet minder door. Daarbij bevatten ze te weinig voedingsstoffen waardoor ze niet geschikt zijn als maaltijdvervanger. Let hier dus goed op, we willen natuurlijk dat je gezond blijft!

Veelgestelde vragen

Hoe vaak per dag een shake?

Dit is afhankelijk welke fase je wilt gaan volgen. Gebruikelijk is 2 maal per dag een shake van Be-Slank en ’s avonds een gezonde warme maaltijd.

Hoe kan ik de shakes het beste klaarmaken?

De shakes van Be-Slank meng je met een zuivelproduct zoals bijvoorbeeld (magere) melk. Hieronder enkele voorbeelden die je kunt gebruiken:

  • Melk (magere)
  • Karnemelk
  • Sojamelk (ongezoete)
  • Rijstmelk
  • Water
  • Amandelmelk
  • Yoghurt
  • Kwark
  • Biogarde yoghurt met 1 stuk fruit erdoor (TIP)

Wil je een lekkere luchtige shake? Gebruik dan onze handige shaker met een handig zeefje voor een heerlijke luchtige shake!

Zijn de shakes van Be-Slank Vegetarisch en of Vegan?

De ‘normale’ shakes van Be-Slank zijn vegetarisch en dus geschikt voor vegetariërs. De basisblend van onze shake is ook Vegan, maar wij kunnen op dit moment (helaas) niet garanderen dat deze shakes ook 100% Vegan zijn. Inmiddels hebben we voor de veganisten ook 2 aparte maaltijdvervangers die wel echt volledig Vegan zijn

Zijn de shakes van Be-Slank lactosevrij?

De shakes van Be-Slank bevatten geen lactose, maar worden wel verwerkt in een fabriek waar ook melk, ei en pinda worden verwerkt en kan dus sporen van pinda, eieren en melk (inclusief lactose) bevatten.