Be-Slank ervaring van JP

In het verleden regelmatig een dieet geprobeerd. Maar toch iedere keer was het moeilijk vol te houden.

De ene keer door omstandigheden op het werk en geen zin/energie meer om het vol te houden.
Een andere keer lukte het niet, omdat de producten gewoon echt niet lekker waren.

Nu dankzij mijn vrouw, zij was ook behoorlijk wat aangekomen na de geboorte van ons tweede kind, weer de stoute schoenen aangetrokken en vol frisse tegenzin weer op zoek naar een afvalprogramma gegaan.

Al snel was ons oog gevallen op Be-slank, een duidelijk verhaal op de website met een goede onderbouwing waarvoor onder andere de shakes beter te gebruiken zijn dan andere afvalshakes.

De minder hoeveelheid suiker in de ingrediënten gaf voor ons de doorslag.
Nu vraag je je dan van te voren af; zou dat wel lekker zijn dan?

Nou dat zijn ze zeker.

In de blender met melk en een paar ijsklontjes drink je een lekkere koude milkshake. En meng je het met magere kwark heb je eigenlijk het idee dat je een vruchten toetje van een bekend merk zit te eten.
Wij hebben in eerste instantie het Deluxe pakket gekozen en genoten van de inhoud. Heerlijke chips met bacon smaak gaven je toch af en toe het idee dat je iets ‘ongezonds’ mocht.

Na het pakket op verbruikt te hebben we een paar snacks en twee bussen shake besteld, zodat we onze verantwoorde levensstijl kunnen voortzetten.

We zijn heel blij dat we voor Be-slank hebben gekozen en ook erg blij met het resultaat.

Ik heb zelfs vorige week voor het eerst van mn leven een halve marathon gerend. Dit had ik me 1,5 maand geleden echt niet voor kunnen stellen.

Met vriendelijke groet van een tevreden klant!

Jp van Hoorn

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.