Waar komen jouw eiwitten / proteïnen uit je shake vandaan?

Eigenlijk een hele normale vraag, maar waar komen jouw eiwitten / proteïnen uit je shake vandaan?

een-ei-goede-bron-van-eiwitten-280x300Toch zullen de meeste geen idee hebben en er nooit over nagedacht hebben waarvan hun shake gemaakt is.

Maar zou jij een shake willen hebben, die gemaakt is van o.a. eiwitten uit eieren, die vervolgens meestal komen uit de bio-industrie en dus vol zitten met kunstmatige hormonen en antibiotica?

Of zou je zin in een shake hebben gemaakt van dierlijke eiwitten, waarvan de eiwitten uit dierlijk afval wordt gehaald, meestal uit de bio-industrie(buitenland) komt en hier vaak ook enorme hoeveelheden hormonen en antibiotica inzitten?

Of misschien een lekkere shake vol met eiwitten uit genetisch gemodificeerde soja, waarvan men nog niet weet of het gezondheidsgevolgen heeft?

De meeste mensen kijken eerst naar de prijs.  Uiteraard is de prijs ook belangrijk, maar belangrijker is wat koop je eigenlijk? Veel merken, met name de bekende merken shake zitten bomvol met suiker! Kijk maar eens op onze handige eiwitshake vergelijker, wij zeggen wel eens voor de grap dat je net zo goed een pak suiker van de Jumbo kan kopen i.p.v. de shake van Kruidvat en dan ben je ook nog veel goedkoper uit!

Kijk iets verder dan alleen de prijs en bestudeer het etiket van je shake eens goed. Overigens goed om te vermelden dat een duur product / shake niet per definitie ook een goed product is.

De eiwitten uit de shakes van Be-Slank komen van o.a. melkeiwitten van gras gevoederde Nederlandse koeien en de soja-eiwitten zijn NIET genetisch gemanipuleerd. Daarnaast zijn alle maaltijdshakes van Be-Slank, rechtstreeks bereid uit vers fruit en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van synthetische geur- kleur- en smaakstoffen, aspartaam of conserveringsmiddelen en passen in elk eiwitdieet

 

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *