Dieet Dagboek, voor wie wil afvallen!

Als een klant bij ons op de weegschaal komt staan en ze zijn aangekomen, krijgen wij heel vaak te horen:  “Ik snap er niets van, volgens mij heb ik niets bijzonders gedaan……”
Het advies wat wij dan geven is, ga een dieet dagboekje bijhouden. Ja, wij weten het, dat is niet leuk, maar het werkt wel. Een dieetdagboek kan namelijk heel confronterend werken. Je ziet gelijk waar de problemen zitten en wat je nu echt op een dag / in een week tijd eet.

De beste manier om een dieet dagboek bij te houden is, koop een klein notitieblokje, een die je altijd bij je kan dragen. Als je iets wilt eten of een tussendoortje wilt nemen, moet je het eerst opschrijven, voordat je het mag hebben. Daardoor zal je erachter komen, dat je wel heel vaak bijvoorbeeld, het woord ontbijtkoek of sultana (meestal pakje van 3 stuks) moet opschrijven. Je zult merken dat je automatisch je voedingsgewoontes gaat aanpassen. Het werkt echt!

Maak je gebruik van ons eiwitdieet van Be-Slank, dan kun je je dieet dagboekje naar info@be-slank.nl sturen. Wij kijken er dan naar en kijken of we je nog wat extra tips kunnen geven en waar je verbeterpunten / struikelblokken zitten.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *