Veel merken shakes bevatten veel suiker en toch val ik af?

Hoe kan het dat ik ondanks de vele suikers in shakes toch afval?

Al vele jaren verbazen wij ons over de grote hoeveelheden suikers in zowel de goedkopere en in de duurdere merken afslankshakes. Sommige merken shakes bevatten meer dan 60% suikers en ondanks de grote hoeveelheden suiker worden deze shakes veel verkocht.

Op de foto zijn 2 willekeurige shakes gebruikt die in de meeste supermarkten of drogist te verkrijgen zijn. Voor een eerlijk vergelijk zijn alle 3 de potten shakes omgerekend naar een inhoud van 500 gram. Zoals je kunt zien, bevat 1 pot shake van het merk Kruidvat 40 suikerklontjes en de dieetshake van WeightCare zelfs 65 suikerklontjes. Toch worden shakes met veel suiker veel verkocht, dit komt waarschijnlijk omdat ze betaalbaar en ook regelmatig in de aanbieding zijn. Gebruik jij een ander merk shake? Kijk dan of deze ook in onze shake vergelijker staat. Sommige shakes staan er bewust niet tussen, omdat deze shakes voor andere doeleinden gebruikt worden. Je hebt namelijk ook shakes voor sporters en shakes die als een volwaardige maaltijd dienen gebruikt te worden, die passen niet in een energiebeperkt dieet.

Maar ik val wel af met die shakes ondanks de vele suikers, hoe zit dit?

Het is zeker mogelijk om gewicht kwijt te raken door shakes met veel suiker te gebruiken. Sterker nog, je zou ook prima afvallen door een dieet te volgen met alleen maar suikerklontjes, evt aangevuld met wat ranja voor smaak. Maar of dit ook onder verantwoord afvallen valt is de vraag natuurlijk. Iedereen met een beetje verstand weet eigenlijk ook wel dat zoveel suiker voor je lichaam niet goed kan zijn. Je lichaam functioneert op de vele suikers die je binnenkrijgt en daar blijf je dan ook letterlijk mee op de been. Maar je lichaam heeft meer nodig dan alleen suikers en dat zit niet voldoende in deze shakes. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, eiwitten, vezels, maar ook essentiele en niet essentiele aminozuren etc.

Hoe kan ik dan wel verantwoord afvallen?

Voor verantwoord afvallen, heb je in plaats van suiker (wat goedkoop is) juist veel eiwitten nodig. Kies het liefst niet de meest gebruikte goedkopere melkeiwitten (wei en caseïne eiwitten), maar ga voor hoogwaardige plantaardige eiwitten. De afslankshakes van Be-Slank zijn gemaakt met 5 verschillende plantaardige eiwitten. Van makkelijk verteerbare eiwitten, die jou snel energie geven tot zeer complexe eiwitten, die pas uren later hun energie vrijgeven. Dit is natuurlijk veel beter dan de makkelijk verteerbare melkeiwitten, die direct al hun energie vrijgeven.

Afvallen met shakes saai?

Met onze 9 verschillende smaken shakes zal het afvallen met shakes niet snel saai worden. Want naast de verschillende smaken shakes, kan je de shakes ook op een verschillende manier klaarmaken. Veel gebruikt is natuurlijk gewoon in magere melk, yoghurt of kwark evt aangevuld met wat vers fruit, maar ook combinaties met sojamelk, amandelmelk, geitenmelk geven een lekkere twist aan je shake. Of misschien een combinatie van 1/2 deel magere kwark en een 1/2 deel magere melk voor een lekkere smaakvolle drinkyohurt?

Mogen wij jou binnenkort ook begroeten in onze webshop?

Be-Slank 99% aanbevolen en een gemiddeld cijfer van 9.3

Niet voor niets wordt Be-Slank door 99% van onze klanten aanbevolen en daar zijn wij trots op! Alle beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd door het onafhankelijke bedrijf Kiyoh. Naast de vele beoordelingen, verzamelen wij ook honderden product beoordelingen, deze kan je vinden bij het desbetreffende dieetproduct. Zo kan je makkelijk zien welk dieetproduct bij de meeste mensen in de smaak vallen.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *