Bizar: Afvallen door het slikken van parasieten

Er is weer een bizarre afslanktrend ontdekt in Hong Kong. Daar slikken afvallers wormen die tot 38 centimeter lang kunnen worden. Uiteraard zitten hier risico’s aan het kan het zelfs dodelijk zijn.

Websites bieden producten aan die potentieel dodelijke parasieten bevatten als middel om snel af te vallen zonder minder te hoeven eten. De pillen bevatten de eitjes van spoelwormen, dit zijn gigantische rondwormen die tot maar liefst 38 centimeter lang kunnen worden in de ingewanden er dagelijks tot 200.000 eieren leggen.

Volgens gezondheidsexperts kan deze parasiet buikpijn, braken, diarree, ondervoeding en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Besmetting met deze een parasiet kan fataal zijn omdat het ernstige gevolgen kan hebben als obstructies in de darmen. De wormen kunnen ook andere organen als de longen binnendringen. De besmetting kan met medicatie verholpen worden maar als het in een te ver stadium is, zal er een chirurg aan te pas moeten komen.

Ik denk dat ik toch liever zo’n heerlijke shake van Be-Slank neem. Dit gaat misschien niet zo snel in vergelijking met de parasieten methode, maar het is in elk geval een verantwoorde manier om af te vallen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *