Maaltijdvervangende shake

Afvallen hoeft helemaal geen ingewikkeld en lastig karwei te zijn. Met de juiste aanpak kan je met onze maaltijdshakes makkelijk en blijvend dat slanke lichaam behalen waar je altijd al van droomde. Zonder dat knagende hongergevoel en zonder je smaak buiten spel te moeten zetten. Door regelmatig je maaltijden te vervangen door één van onze heerlijke shakes, kan je snel en gezond je kilo’s kwijt raken.

Onze shakes worden niet alleen gemaakt van de beste natuurlijke producten, ze zijn ook rijk aan eiwitten, maar bevatten heel wat minder calorieën dan een doorsnee maaltijd. Eiwitten zorgen ervoor dat je tijdens je dieet geen spiermassa verliest en omdat je lichaam langer de tijd nodig heeft om die eiwitten af te breken dan koolhydraten of vetten, zal je lichaam langer dat voldane gevoel behouden. Daarnaast bevatten maaltijdvervangende shakes alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, waardoor je gezond kan afvallen.

Maaltijdvervangende shakes zijn een makkelijke en wetenschappelijk bewezen manier om je dieet aan te vliegen. Je hoeft helemaal geen ingewikkelde berekeningen te maken om je calorie-inname te beperken. Wie kiest voor een Be-Slank shake hoeft niets aan smaak in te boeten, kies uit 9 smaken of proef ze allemaal met ons starterspakket. Meng je favoriete poeder met water, melk of een melkvervanger en in een wip is je maaltijdshake klaar.

De shakes van Be-Slank voldoen aan alle voorwaarden van een goede shake :

 • De shakes bevatten weinig suikers
 • Ze hebben een hoog eiwitgehalte
 • De shake bevat meerdere soorten eiwitten
 • De shakes zijn geproduceerd met uitsluitend natuurlijke producten.
 • Er zitten voldoende vezels, vitamines en mineralen in
 • Ze zijn gezond en bieden ook bij gebruik op langere termijn een gezond maaltijdalternatief.

Onze producten worden in België geproduceerd en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Uit onderzoek is gebleken dat :

 • Je met shakes effectief af kunt vallen.
  Hiervoor moet je 2 of meer maaltijden per dag vervangen.
 • Het gebruik van onze maaltijdshakes gezond is, omdat ze aan de strengste voorwaarden voldoen.
 • Onze maaltijdvervangers volkomen veilig te gebruiken zijn. Ook op de lange termijn.

Afvallen met maaltijdvervangende shakes is dus haalbaar, gezond en fijn, maar voor wie graag eens wat hartigs snackt, kan ook in het Be-Slank assortiment terecht. Bekijk daarom zeker ook onze andere koolhydraatarme producten die je helpen om af te vallen of je ideale gewicht te behouden. Ze bevatten alle voedingsstoffen die je met een normale maaltijd ook zou krijgen, zoals allerlei vitamines, mineralen en eiwitten, terwijl ze minder calorieën bevatten.