Succesvol Be-Slank ervaring van Samantha

Mijn succesverhaal….

Toen ik eind 2013 mijn relatie verbrak en er alleen voor kwam te staan met mijn 3 kinderen heb ik besloten het roer om te gooien. Ik woog 112,5 kg en was zwaar ongelukkig met mijzelf. Doordat ik alleen nog maar de verantwoordelijkheid had voor de kinderen en mijzelf en geen rekening meer hoefde te houden met mijn ex partner kon ik het roer omgooien. Geen wekelijkse frituur meer, “gewoon gezond” groente, fruit, stukje vlees en deels koolhydraatarm. Voor mama dan! De kinderen kregen wel gewoon hun aardappels.. tenslotte hebben zij de koolhydraten nodig om te groeien en ontwikkelen. Ik wilde meer..

Ik ging op zoek naar een maaltijdshake die vrij was van alle E-stoffen en kunstmatige toevoegingen. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik nogal heftig reageer op zoetstoffen. Het was een pre voor mij om een shake te vinden die iets toevoegt. Ik wilde geen suikers kopen.. ik wilde mijn lichaam voorzien van voedingstoffen en geen gifstoffen waaronder suiker. Dus, ik koos voor Be-Slank. De shakes waren lekker! Heel erg lekker! Ik nam er 2 per dag en s avonds at ik koolhydraatarm. Groente, vlees en of evt 2 st. Fruit, noten en zaden. Ik at mijn shakes met geitenmelk en 4 tot 6 ijsklontjes. Mmmmm elke dag weer een genot. Buiten dat het erg lekker is voedde ik mijn lichaam en viel af! 

Half mei 2015 was ik al super afgevallen!

Kort daarna raakte ik zwanger. Door de hormonen kwam ik toch weer aan. Na de zwangerschap woog ik toch weer boven de 100 kg. Ik had mijzelf beloofd hier nooit meer naar terug te gaan. Helaas was dit wel gebeurt. Kort daarna raakte ik voor de 2 keer na mijn gewichtsverlies zwanger. Dit keer kon ik mijn gewicht beperken tot 3 kg aankomen. Ik bleef sporten tot 38 weken en gebruikte af en toe een shake van Be-Slank.

Nu 5 maanden na mijn zwangerschap weeg ik inmiddels iets meer dan 90 kilo. Ik ben weer volop bezig om mijn streefgewicht te halen. Met goede moed gaan we weer aan de Be-Slank!!

Groetjes Samantha

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *