Succesvol Be-Slank ervaring van Nicole

Hoihoi,

Mijn naam is Nicole en ik ben nu al enige tijd bezig met afvallen. 2 jaar geleden ben ik gestopt met roken en zoals bijna iedereen heel wat kilo’s aan gekomen.  Op het zwaarste moment woog ik 78 kilo.

Met vallen en opstaan ben ik telkens weer begonnen met een ander dieet.  Via een collega ben ik in aanraking gekomen met Be-Slank. Met volle moed ben ik ermee begonnen. Door de weeks ging het afvallen meestal super goed. En dan komt het weekend. Verjaardag, gezellig uit eten, feestje hier, feestje daar. De hele week voor niets . Maandags toch weer begonnen. Zo ging het enkele maanden heen en weer.

Tot enkele maanden geleden. Ik was het zat.

Toen ben ik er heel erg op gaan letten en ben 3 á 4 keer in de week een half uur gaan lopen. Ik ben nu al heel wat kilo’s kwijt. Ik ben er nog niet helemaal, maar een goed begin is gemaakt. Ik wil toch proberen om tot de 65kg af te vallen.

Be-Slank heeft mij heel erg geholpen. Heel gemakkelijk en lekker. Niet na denken :wat moet ik ook al weer eten? Niet alleen shakes, maar ook chips, snacks en andere lekkere dingen. Heel goed vol te houden.

Dankje wel  Be-Slank

Gr. Nicole

Wil jij een succesverhaal worden? www.Be-Slank.nl

 

 

1 reactie

  1. Samantha op zegt:

    Supergoed! De shakes zijn ook echt heel lekker! Waardoor het een feest is wanneer je er weer een mag nemen! Zelf gebruik ik de shakes al enige jaren! Ze zijn afgelopen jaren wel wat verandert.

    Ik kan mijn verhaal ook wel doen.. ben er ook ruim 27 kg van afgevallen en nu weer bezig na 2 zwangerschappen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *