Heb jij alweer op de weegschaal gestaan, of vermijd jij de weegschaal liever?

Bijna alle scholen zijn weer begonnen en de meeste mensen zijn ook al weer aan het werk. De vakantie is helaas afgelopen! Heb jij alweer op de weegschaal gestaan, of vermijd jij de weegschaal liever?

afvallen vakantiekilo'sVandaag is het ideale moment om de knop weer om te zetten en een plan voor jezelf te maken. Hoeveel kilo wil ik afvallen en hoeveel kilo ben ik gedurende de zomervakantie aangekomen. Want zeg nu eens eerlijk, tijdens de vakantieperiode eet je toch vaker een ijsje en ’s avonds een wijntje of een biertje met daarbij iets te knabbelen. Je beweegt minder en je eet onregelmatiger en vaak makkelijker, dus meestal ook ongezonder en dat ga je na een aantal weken echt wel zien op de weegschaal. Stel een doel voor jezelf, hoeveel kilo je totaal kwijt wilt, maar ook tussen doelen met kleinere periodes. Zoals bijvoorbeeld 3 kilo voor de herfstvakantie (7 weken), dit werkt beter dan 30 kilo voor volgend jaar zomer.

Het is niet anders, we moeten de draad weer oppakken en er voor gaan, toch?weegschaal afvallen

Uiteraard zijn de producten van Be-Slank ideaal om mee af te vallen en zo de nodige kilo’s verantwoord mee kwijt te raken. De producten van Be-Slank zijn nog lekker ook (zie de beoordelingen) en vullen goed, zodat honger lijden tijdens je dieet echt niet nodig is.

Maak gebruik van onze gratis DieetCoach en je zult zien dat afvallen echt niet moeilijk hoeft te zijn.

Om iedereen te stimuleren om weer direct te gaan beginnen, hebben we een kortingscode van 10% op het gehele assortiment (m.u.v. de voordeelpakketten). Let op deze korting is alleen vandaag en morgen geldig! (27 en 28 augustus).

Vouchercode: ‘ikgahetdoen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *