Crashdiëten werken niet!

AMSTERDAM – Snel overtollig gewicht verliezen door middel van een crashdieet is gedoemd te mislukken en leidt zelfs tot gewichtstoename. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek.

Bovenstaande is te lezen op nu.nl

Allereerst het eiwitdieet van Be-Slank is absoluut GEEN crashdieet, maar is een verantwoorde manier van afvallen, dit omdat Be-Slank veel meer hoogwaardige eiwitten bevat in vergelijking met de bekende merken zoals Atkins, Dr. Frank, Modifast, Weightcare etc en ook de kwaliteit een zeer grote rol speelt.

Zeker heel belangrijk voor succesvol afvallen is, bouw het gebruik van shakes wanneer je wilt stoppen af en stop niet van de ene op de andere dag, omdat bijv. de pot leeg is. Ga ook niet alle 3 de maaltijden vervangen voor eiwitshakes, dit mag hooguit maar  5 dagen, daarna dien je 2 maaltijden te vervangen door shakes en daarnaast 1 gezonde warme maaltijd en 2 stuks fruit per dag te nuttigen. Zie 3 fase eiwitdieet.

De meeste merken maken gebruik van (goedkopere) dierlijke eiwitten, misschien zelfs wel uit de bio-industrie? Met een lage biologische waarde en ze bevatten vaak veel suiker om ervoor de zorgen dat het lekker smaakt en daardoor nog beter verkocht wordt. Be-Slank bevat maar 9,9 gram suiker per 100gr poeder terwijl er merken zijn waar ca 50 gram suiker in zit.

Wat Be-Slank eiwitdieet ook bijzonder maakt is dat het geen synthetische kleurstoffen, aspartaam of conserveringsmiddelen bevat.

Waar op letten bij een goed product:

  • Blend van meerdere eiwitsoorten (geeft een veel langer voldaan gevoel)
  • Eiwit / proteine gehalte per portie, dit moet minimaal 20 gram zijn.
  • Let op het suikergehalte, dit moet < 12 gram per 100 gram zijn
  • Uiteraard het vetgehalte, dit moet < 4 gram per 100 gram zijn
  • Let op dat je niet gewoon eiwitpoeder koopt, maar een echte maaltijdvervanger!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *