Eiwitdieet en/of Slankbrood

“Eet Slankbrood en val af!” is de slogan van Slankbrood.

Slankbrood is nieuw en zou weer anders dan koolhydraatarm brood zijn. Het is verkrijgbaar bij o.a. “De Echte Bakker”.

Volgens de folder van Slankbrood is het geheim een bijzonder oergraan. Wat is nu dat bijzondere oergraan? Het kan van alles zijn, maar na wat speurwerk blijkt het Teff te zijn. Teff is een hele fijne graansoort die langzaam wordt afgebroken door het lichaam. Hierin zit nu net het ‘geheim’ van het product.

Omdat Teff langzaam wordt afgebroken en je hierdoor een stabielere suikerspiegel behoudt heb je een verminderd hongergevoel en heb je minder behoefte aan tussendoortjes. Verder worden er nog wat punten opgenoemd, maar die zijn naar onze mening nogal vaag en niet echt onderbouwd.

Wij denken zeker dat Slankbrood dus iets voor je kan betekenen als je wilt afvallen, maar is iets minder bijzonder dan ze doen voorkomen. Kijken we naar het eiwitgehalte is dit niet heel veel anders dan normaal brood en dit is een gemiste kans van Slankbrood.

Ons advies is, gebruik het eiwitdieet van Be-Slank voor het afvallen en gebruik Slankbrood wanneer je niet in de mogelijkheid bent om je maaltijdshake te nemen. Ook als je in het weekend eens een broodje wilt eten is Slankbrood een prima alternatief

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *